​Over Ons

De Victory Home biedt sinds 1985 zorg aan mensen die zijn vastgelopen in het leven. De Victory Home heeft wereldwijd meer dan 350 woongemeenschappen in 24 verschillende landen; van Nederland tot de Verenigde Staten, en van Zuid Afrika tot Indonesië. Momenteel participeren er wereldwijd meer dan 10,000 mensen aan ons programma. Wij zijn een van de grootste residentiele opvangcentra wereldwijd en onze aantallen groeien.


De Victory Home helpt mannen en vrouwen in de strijd tegen sociaal-maatschappelijke problematieken, het achterlaten van een ongezonde leefomgeving en het ontdekken van hun unieke doel in het leven. 

Een persoon is vaak het product van zijn/haar omgeving. Daarom haalt Victory Home ze eerst uit de huidige omgeving en plaatst ze in een zorgzame woongemeenschap. Eenmaal daar begint de persoon aan een intensief, christelijk georiënteerd programma, gericht op hun volledige herstel.


Vele begeleiders zijn ervaringsdeskundigen die vanuit een passie voor de doelgroep zich hebben opgeleid tot professionele hulpverlener.
Wanneer een persoon het programma van de Victory Home met goed gevolg heeft doorlopen, worden ze niet teruggeplaatst zonder een goed vangnet. Om terugval te voorkomen, bieden wij steun door middel van de Re-entry Home. In de Re-entry wordt de bewoner verder begeleid in het re-integreren in de maatschappij. Vaak is de persoon zodanig hersteld dat hij/zij door kan stromen naar een (vervolg) opleiding of werk.
Heri Mulyana
Pastoraal Medewerker

© 2016 Stichting Victory Home Amsterdam.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now